Radiatoren

Radiatoren zijn een van de belangrijkste elementen van een verwarmingsinstallatie; een goede radiator is essentieel om te garanderen dat u geen geld verspilt door uw woning te veel te verwarmen. Welke radiator gebruikt wordt heeft te maken de capaciteit die nodig is en hoeveel ruimte er voor de radiator is. In principe kunnen we de radiators opdelen in paneel- en designradiators.
Bij de keuze van een paneelradiator bent u vaak gebonden aan een bepaalde maat. Deze wordt bepaald door bijvoorbeeld de breedte van een muur of de hoeveelheid ruimte onder een vensterbank. Toch wilt u een radiator plaatsen die de juiste capaciteit kan leveren. Paneelradiatoren worden daarom in verschillende typen geleverd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van één of meerdere panelen met of zonder convectieribben. Het gebruik van extra panelen en het gebruik van convectieribben zorgen voor extra capaciteit.

De volgende types worden gebruikt:

Designradiatoren kunnen we leveren in diverse soorten en maten. De tijd dat designradiatoren alleen in de badkamer mogen pronken is voorbij, tegenwoordig zijn radiatoren een belangrijk element in het interieur in uw woning. Niet alleen voor uw badkamer, maar ook voor de woonkamer, keuken en kantoor kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod exclusieve radiatoren die zorgen voor een decoratieve aankleding van uw interieur.

Voor een indruk van de diverse radiatoren die wij kunnen leveren en installeren kunt u onze showroom bezoeken.